A BYD a pofátlanság legmagasabb fokú szintjét űzi Kínában. Ők már több klónt gyártottak, amelyek többeknél kiverték a biztosítékot.
Az április 20-28 közt tartó Shanghai Auto Show 2009-en mutatják be az S6-ost. Nem Audi. Rx Lexus klón, kis Kia-Fordos fűszer hintéssel.

A tengelyek közti formavilág szinte változtatás nélkül át lett véve a japán SUV-ről. Sárvédő ív, C oszlop, kilincsek egy az egyben.

Hátul azért már kicsit változtattak: hátsó lámpái alacsonabbra kerültek, Fordos beütéssel, Focus II rendszámtartó mélyedéssel. Ez azért már izmosabb arcátlanság a Shuanghuan CEO-nál is, ami az első generációs X5-ös és Toyota Land Cruiser csingcsangcsung kiadása.

Elöl a rács Kia Sorento és Ceed keveréke, enyhén BMW-s beütésű lámpákkal, amelyekröl levarrták a Horst Tappert-es Derrick táskákat.

Egyébként nem tűnik ormótlanul ronda autónak, dehát kínai..

Címkék: lexus clone byd

A bejegyzés trackback címe:

https://chinacar.blog.hu/api/trackback/id/tr481026815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása