Rohadj meg kedves Volánbusz Zrt.

 2010.02.27. 14:22

"Az újraértékelés után is a kínai XIAMEN King Long United Automative Industry CO Ltd. nyerte a Volánbusz Zrt. 60 jármű szállítására kiírt, tárgyalásos közbeszerzését.

Az ajánlatkérésben 20 darab alacsony belépésű szóló autóbusz, és 40 darab háromtengelyes alacsony belépésű szóló autóbusz szerepelt. A múlt év decemberi eredményhirdetéskor a Volánbusz érvénytelennek nyilvánította az Alfa Busz Kereskedelmi Kft. ajánlatát.

A versenyben maradt két cég, a prágai székhelyű VIKO s.r.o. és a kínai XIAMEN King Long United Automative Industry CO Ltd. közül az utóbbi lett a nyertes, nettó 9 millió 866 ezer euróval. Az Alfa Busz a KDB-hez fordult, amely 3 millió forintra bírságolta az ajánlatkérőt, és kötelezte arra, hogy értékelje a kizárt ajánlatot is. Ez megtörtént, de annak során a Volánbusz újra kizárta az Alfa Busz ajánlatát, és a kínai gyártót hozta ki nyertesnek.

A Volánbusz Zrt. február 10-én arról tájékoztatott, hogy az Alfa Busz által ajánlott termékek sem a Volánbusz előírásainak, sem pedig a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseinek nem feleltek meg. A szerződéskötés tervezett időpontja március 12.

A Volánbusz Zrt. február 10-én arról tájékoztatott, hogy az Alfa Busz által ajánlott termékek sem a Volánbusz előírásainak, sem pedig a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseinek nem feleltek meg. A szerződéskötés tervezett időpontja március 12."

Következik a költői kérdés: vajon a minőségi, megbízhatósági valamint a biztonsági előírásoknak megfelelnek ezek a kínai bontószökevények? Kingafigyelőt ajánlom továbbra is.

Ajánlatos videó:

Címkék: hírek busz ronda pofátlan king long

A bejegyzés trackback címe:

https://chinacar.blog.hu/api/trackback/id/tr151794817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása