Brillance BS4 Wagon - facelift

 2010.02.03. 12:21

Nocsak! Facelift a Brillance-on.
Audi Allroad Quattro-t faragtak ráncfelvarrás címszó alatt a lelkes kínai mérnökök. Az összkép legalábbis erre utal. Markánsabb lett az autó, ezt nem kétlem, de nevetségesebb lett, pedig alapjában ez az egyik legnormálisabb külsejű kínai autó, amit ugye Európában is forgalmaznak.

Változott az első lámpa is - hátrányára. A jelenleg futó BS4 Wagon (és Sedan) első lámpájáról lecsípték a "könnycseppre" emlékeztető alsó részt, és az E92-es Coupé 3-ashoz hasonlóan oldották meg a beavatkozást, természetesen a kihagyhatatlan LED-del kiegészítve. Sokkal egyedibb volt a frissítés előtti első lámpa.

Hátul most méginkább az Audis-Mercis-BMWés ollózások eredménye látszódik, más nem nagyon változott.

Vajon összkerekes? (Sejthető a válasz)
A motorpaletta a szokásos benzines gyöngyszemekkel (1.8L, 1,8T, és 2.0L) várja leendő tulajdonosait, 4 sebességes automata váltóval, illetve 5 sebességes kézi váltóval egyaránt.
Európában biztos sikeres lesz, ha Suzuki Ignis árban adják..

Végezetül emlékeztető, milyen a mostani BS4 Wagon:

 

Címkék: facelift brillance

A bejegyzés trackback címe:

https://chinacar.blog.hu/api/trackback/id/tr411725144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása