China Choppers

 2009.04.11. 10:54

Nálunk is nagy hagyománya van az autó munkavégzés céljából végzett átalakításának, többnyire Ladák válnak ezen törekvés áldozatául.
A kínaiak nem tökölnek, elő az új autóval és a sarokcsiszolóval (flex).. Mondjuk ott a Jetta II. Minek flexeltette le, mikor I-es Golfból eleve gyártottak Pick-upot, aminek mai napig nagy kultusza van a tuningosok körében. Nem lehet kínában kapni? Akkor biztos kapható pár platós Toyota. Vagy esetleg ennyire szívéhez nőtt a márka? Minden esetre érdekes így látni ezeket az autókat.

Audi A6 Avant
Mindent az elegancia jegyében! Érdemes megfigyelni a
minőség-érzetet keltő hegesztést, és hol van a hátsó lámpa? Csodás!

Volkswagen Jetta II
Na itt még gyönyörűbb a helyzet, nem igyekezett széppé tenni a dolgot: a kilincs mélyedését, az ajtók hézagját nem rejtette el. Jóvanaz úgy is. Az alufelni viszont jól mutat.

Volkswagen Jetta IV
Igazából a régebbi Jettára vonatkozó dolgok itt is érvényesek, ennél inkább az új hátsó lámpákat és az autó elejét érdemes szemügyre venni, csodálatosak! A hátulja még elmegy, sőt szebb is, csak azok a gány körök ne lennének benne. Elől meg..
 

Címkék: audi vw ronda

A bejegyzés trackback címe:

https://chinacar.blog.hu/api/trackback/id/tr391059088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása