Citroen C-Elysee a ZX-ből

 2009.03.22. 21:18

Még a Dongfeng Fengshen előtt, 2008-ban mutatták be a C-Elysee-t a kínaiak. Elsőre egész pofásan néz ki, ha csak szemből, és csak hátulról nézzük. Az összkép tipikus: ordít a 90-es évek az ajtókról, elöl a lámpa 306-os Peugeot és Opel Antara keveréke, a hűtőmaszk és a köténylemez csinosra sikeredett.

Itt hátul lett siralmasabb a helyzet, mivel egy Thaliás puttonyt kapott, ami szintén kirí az arányosságból. Nagy buta lámpákat gyúrtak rá. Kombiként nem is bántaná annyira a szemet.

Így hirtelen Dacia Logan. De csak hirtelen!

Belül barátságosan átlagos. Fabetét + automata!

Viszont ha teljesen hátulról nézzük, akár egy európai citrom tatja is lehetne, egyedül a számunkra értelmezhetetlen kínai jelek árulkodnak az autó származásáról. Ez a metálvörös még szebbé is tette! Kissé suta, de pofás.

Címkék: citroen

A bejegyzés trackback címe:

https://chinacar.blog.hu/api/trackback/id/tr361018876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása