Dongfeng Fengshen - Citroen ZX

 2009.03.22. 20:59

Érdekes módon nem csak elöl és hátul kapott új vonalakat a ZX, teljesen új formák, ajtók, övvonalak láthatóak a kínai változaton. Bár az is az igazsághoz tartozik, hogy csak a platformját használták a régi ZX-nek, mégis a szokásosnál is alaposabb munkát végeztek (értsd: többet foglalkoztak az átalakítással).
Elöl kicsit Skoda Roomster-es Audi Single Frame-mel kevert maszk, faceliftes Octavia II lámpaívek keverednek a frontján. Érdekes elképzelés, de ismerve az átlag kínai embert, ugyis megveszi. Nem különösebben igényesek a formavilágra. Persze van egy-két ütősebb forma, amit európai studiók alkottak, ha nem tudnám, hogy XUIFEXHUING márkájú, még azt mondanám hogy kellene!!
(Nade a Citroen is szép, de mégis benne volt a 3 legorsszabb Népítéletes közt.)

Ha kicsit fantáziadúsabb lenne az első lámpája, még jól is nézne ki!

Hátulról egész meggyőző látvány fogad, még a legrosszabb szándékkal se tudnék európai vonalakat belemagyarázni. Pedig az Italdesign segítő kezei is részt vettek az új Dongfeng-ben. Nemrossz. A ZX Citroen-ként is él a kínaiaknál, lásd itt.

További kevésbé szebb Dongfeng szülemények:

 

Címkék: citroen dongfeng

A bejegyzés trackback címe:

https://chinacar.blog.hu/api/trackback/id/tr591018820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása