Elektromos kínai Smart-klón

 2009.12.25. 23:01

Ezt a kis elektromos kínai kankót annak éri meg megvenni, aki (naná, hogy az USÁ-ban) kap támogatást, így ócó pénzér van kici koci, elektromos, megy 40-nel. Télen nem tudom mennyire előnyös, fűteni mivel lehet vajon benne? De nyáron hibátlan.. Érdemes megfigyelni az ülést, és a biztonsági öveket. Sportos? .)

Természetesen okádék ahogy kinéz, (na persze az eredeti Smart sem egy mosolygó gyümölcs) de ennyi összegért ki nem tojna rá?


 

"A Kandi Coco lényegében egy kínai Smart utánzat, lassú és nem is megy messzire, de ilyen áron a hülyének is megéri.

coco

Az extrém alacsony árat persze nem élvezheti akárki, de Amerikában, pontosabban Oklahoma államban biztosan lesznek, akik élnek a lehetőséggel. Itt ugyanis majdnem a teljes vételár visszajár. A Coco 10 599 dollárba, azaz átszámítva bő kétmillió forintba kerül, viszont a szövetségi kormány az elektromos autók árából 4435 dollárt térít vissza, míg Oklahomában 5299 dollár jár vissza az ilyen gépek vásárlóinak, azaz a vevőnek lényegében elég 865 dollárt – átszámítva 164 ezer forintot – kifizetnie. Ennyit pedig biztosan bárkinek megér, akkor is, ha csak 40 km/h-va képes haladni, nincsen sem rendes teteje, sem ajtaja, kis távolságokat tud megtenni és 6-7 órába telik újratölteni az akkumulátorait.

Egy jobb tologatós fűnyíró áráért azonban így is megéri, hiszen arra jó, hogy elugorjanak vele a legközelebbi vegyesboltig, vagy az iskolába, és a fenntartási költsége is minimális."

(totalcar.hu)

Címkék: hírek ronda smart clone kandi

A bejegyzés trackback címe:

https://chinacar.blog.hu/api/trackback/id/tr551623305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása