Fudi Explorer6

 2009.11.02. 16:41

Egy nem túl érdekes formájú terepjárónak látszó tárgyat láthatunk a képeken, a neve már nevetségesen egyszerű F, mint Frédi, és udi, mint Audi. Miért gondolom azt,  hogy egy kis szóösszevonást alkalmaztak a derék sárga mérnökök? Biztosan előítéletes vagyok.

A fantáziadús Explorer6 keresztnevet viselő fekete kínai ló alapjait az első generációs Mitsubishi Pajero-tól kapta, kiegészítve ABS/EBD-vel (amit büszkén reklámoz hátulján, pont mint a Shuanghuan CEO).

Szemből rozmárként, krómfogsorral próbál megnyerő benyomást kelteni, de inkább úgy néz ki, mintha Kemény Jocó pimpelné a kocka SUV-t Audi single frame-mel, és ettől vagánynak érzi magát.

Hátul érdemes megfigyelni a kipufogóját..

Olcsó "terepjárónak" készült, belül semmi inger, bár inkább a 90-es évek közepét idézi az ajtókárpitok formavilága.
Szemet szúrhat a kormánykerék, amely az aktuális generációs ufó Civic-ekről lehet ismerős, nem sokat törték magukat az átalakítására. Kíváncsi lennék, az a fémesnek tűnő anyag vajon rendes fém avagy festett műanyag.

Erőforrásként egy, a Greatwall által gyártott 2.8-as turbó feltöltésű olalykályha teljesít szolgálatot, ami 225 Nm nyomatékot ad le, már egészen alacsony fordulatszámon is.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://chinacar.blog.hu/api/trackback/id/tr81493459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása