Bizalomgerjesztő: JAC Eagle

 2009.03.24. 15:18

Szépen összehozott hobbiterepjáró látható a JAC Motors-nál. A régebbi Hyundai Santa-Fé-re épülő, és annak elemeit felhasználó verda lőreláthatólag 2010-ben startol.

Olasz és japán mérnökök is fejlesztették.

Szemből rögtön a fényszórók adják magukat, olyan összetett mint a rovarok szeme(i). Lehet egy nagy méh lép az egész, és fény helyett édes méz folyik ki belőle. Persze a márkajelzés nem is hasonlit a Chrysler-ére, hiszen Kínában is vannak csillagok az égbolton. Többnyire mind vörös.
Szokatlan formájú kilincsekkel lehet ajtót nyitni, egész izgalmas formavilággal áldották meg. Márkajelzés nélkül még csak a gondolat is távol állna tőlem, hogy kínai anyanyelvű vassal van dolgom.
Hátul azért már észre vehető egy-két Audis, Q7-es vonás. Hátsó lámpákkal együtt nyílik fel a csomagtartója, hogy a rakodás teljes értékű lehessen. Kell is, hogy Xhuang úr a helyi gagyidasz gyár termékeit gyorsan bepréselhesse, és vihesse a piacra. Na persze, pont ilyenre telne egy cipő árusnak? Kitudja.

 

Címkék: hyundai jac

A bejegyzés trackback címe:

https://chinacar.blog.hu/api/trackback/id/tr951022563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása