A Volvóra erősen pályázó Geely Automobile fantáziadús 'Kínai Sárkány' nevű szörnyetege valóban sárkány ihlette, ha a szépségét vesszük alapul. Olyan ormótlanul ronda, hogy az már szép! (Izlésficamosoknak)

Esetlen púpos mivolta még csak csak szónélkül maradna, ráhagyva: amolyan Hyundai Coupé ihlette fémtömeg, kínai cipőszagú belsővel. Nade amit a frontján látunk, az valóban Dragon a javából: Hosszúkás pözsós lámpája közt két fekete nyújtott csepp alakú paca vagy egy jól megtermedt és kellőképp elrontott bajúszt formáz meg, vagy ami esélyesebb, sárkányi gonoszságot kölcsönöző vastag szemöldököket látunk az autónak látszó sárkány frontján. Persze ezek a szemöldökök is alaposan megnyírbálódtak, mégis kölcsönöz némi félelmet, aki szemből látja.

Érdekessége, az átlagos jellegtelen kínai márkajelnél jóval ötletesebb, és egyediséget keresgető márkajel. Króm(utánzat)tal körbevett pajzs alapon valami korona féleséget a fején hordó medve vagy puma keverék körvonalazódik. Lehet sárkány akart lenni, de lehet az ábrázolás nem úgy megy, ahogy az a Nagy Könyvben megvan írva. Hátul teljes az ingerszegénység, dupla kidörgője szorosan a bogárhátúé mögött lépked..

Címkék: geely

A bejegyzés trackback címe:

https://chinacar.blog.hu/api/trackback/id/tr661022627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása